Στοιχεία που δείχνουν ότι οι άνθρωποι είναι κυρίως σαρκοφάγοι



Εχρειαζούμαστεν ποττέ οτιδήποτε άλλο;


Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι οι άνθρωποι προορίζονται να τρών μια διατροφή με βάση τες ζωικές τροφές. Άμα παρεκκλίνουμε που το φαΐν που είμαστεν φτιαγμένοι να τρώμεν, τότε οδηγούμαστεν σε αρρώστιες όπως -ανάμεσα σε άλλα- η μεταβολική νόσος (παχυσαρκία, διαβήτης, ψηλή αρτηριακή πίεση) τζιαι αυτοάνοσες ασθένειες. Για να μεν πούμε για τους καρκίνους.. Αν νομίζεις ότι αγαπάς τη ζάχαρη (σε ούλλες της τες μορφές, βλ. υδατάνθρακες), ο καρκίνος αγαπά την παραπάνω!

Εφυτέφτηκεν μέστον εγκέφαλο μας πως τα φρούτα τζιαι τα λαχανικά απαιτούνται για τες βιταμίνες τζιαι τα μέταλλα τους. Η αλήθκεια είναι πως δεν υπάρχει βασικό θρεπτικό συστατικό στα φυτικά τρόφιμα που να μεν υπάρχει μέστα ζωικά τρόφιμα. Αντιθέτως όμως, τα παραπάνω φυτικά τρόφιμα λείφκουνται κρίσιμα τζιαι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ενώ οι ζωικές τροφές εν πλήρεις σε μακρο- τζιαι μικρο- θρεπτικές ουσίες!

Ακόμα, πολλά φυτά μπορούν να βλάψουν την ανθρώπινη υγεία! Εν καλά να ξέρουμεν ότι τα πλείστα εμεταμορφωθήκαν δραματικά με την πάροδο του χρόνου, με τρόπους που το ανθρώπινο σώμα έννεν σχεδιασμένο για να χειρίζεται. Το αποτέλεσμα είναι να οδηγούνται πολλοί στην υπερκατανάλωση, που φαίρνει αρχικά, προβλήματα στα έντερα τζιαι εν τέλη πολλές ασθένειες.

Λαλούν μας πως το κρέας εν καρκινογόνο. Τα κορεσμένα λιπαρά κλείουν τες αρτηρίες. Τα φυτικά τρόφιμα εν απαραίτητα για φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά τζιαι καλήν υγεία. Όμως απέχει πολλά που τζίνο που ήβραν οι ερευνητές, άμα εμελετήσαν διάφορες κοινωνίες που έχουν βάση το κρέας. Στην πραγματικότητα, ήβραν ακριβώς το  αντίθετο, όπως φαίνεται που τες αποδείξεις στο άρθρο του Dr. Kevin Stock που περιλαμβάνει αρκετές πηγές που μελέτες, αλλά τζιαι στην λαμπρή τούτη ομιλία του Brian Sanders! Το κρέας ήταν τζίνο που "εκούντησεν" τους ανθρώπους στο δρόμο προς την κορυφή της τροφικής αλυσίδας. 


Αρχαιολογικά στοιχεία




Πολλοί ερευνητές που μελετούν τη διατροφή των ανθρώπων της Λίθινης Εποχής λαλούν ότι το είδος έζησε περίπου 2 εκατομμύρια χρόνια ως υπερ-σαρκοφάγα "κορυφαία αρπακτικά" που ετρώαν κυρίως το κρέας μεγάλων ζώων. Mέσα που έρευνες αλλά τζιαι ιστορικά γεγονότα, θα έβρεις σε τούντο σύνδεσμο του Dr. Robert J. Kiltz, MD, στοιχεία που δείχνουν την ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου σε σχέση με τες πηγές τροφής τζιαι τες πρακτικές κυνηγιού.  Επίσης υπάρχει μια λεπτομερής ανάλυση των θρεπτικών συστατικών διάφορων τύπων φαγητών, αλλά τζιαι πληροφορίες για αρκετές εναπομείνασες φυλές σαρκοφάγων που έχουν δίαιτα με βάση το κρέας, όπως για παράδειγμα η φυλή Hadzabe στην Τανζανία (με τους οποίους θα κάμω παρέα μια μέρα). 

Ο Dr. Shawn Baker ο οποίος εστίασε τα τελευταία χρόνια στη χρήση της διατροφής ως εργαλείο για την υγεία, την απόδοση τζιαι τη συνολική ευημερία, κάμνει μια ολοκληρωτική παρουσίαση, που αναλύει τα προαναφερθέντα με χιουμοριστικό αλλά τζιαι καυστικό τρόπο.

Αν ακόμα πιστέφκεις ότι δεν αρκούν τα στοιχεία τζιαι δεν θα έπρέπει να καταναλώνουμε κρέας ή οτιδήποτε ζωικές τροφές, επειδή έτσι εννα σώσουμεν τον πλανήτη, δεν έσιεις παρά να παρακολουθήσεις το σχετικό βιντεάκι τζιαι να θυμάσαι το ακόλουθο απόφθεγμα: 

“Planet Earth will be fine, it’s the people that are fucked.” George Carlin

Post a Comment

0 Comments